A fost lansată cea mai performantă platformă de servicii topografice și cadastrale.

0

Pentru a veni în sprijin instituțional în cazul evitării aglomerațiilor din anumite instituții publice a fost lansată în premieră cea mai performantă platformă de comandă a extraselor CF și serviciilor online.
În raport cu legislația în vigoare, experţi în domeniile cadastrului, topografiei si geodeziei vor studia cazurile petenților prezentând posibilitățile de obținere a rezultatelor dorite.


Platforma a fost lansată, în premieră, de inginerul Emanuel Maxim, unul dintre cei mai bine cotați specialiști în domeniu.


” Am gândit această platformă pentru a vei în sprijinul cetățenilor, pentru a evita aglomerațiile de la ghișee și deplasările care pot fi evitate. Datorită experienței profesionale, acumulată în timp, cererile venite pe www.extrasecf.ro vor fi procesate în cel mai scurt timp. Comanda durează mai puțin de un minut.” a spus inginerul Emanuel Maxim.
www.extrasecf.ro, pune la dispoziție posibilitatea de a solicita extrase de Carte Funciară, extrase de Plan Cadastral dar și servicii de consultant tehnică și juridică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top