Acuma răsfoiți: scenariul rosu

Actualitate

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, a aprobat, în şedinţa de joi, schimbarea scenariului de funcționare pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, din scenariul 1 „verde”, în scenariul „roșu”, ca urmare a dispoziției transmisă miercuri, de către Șefului Statului Major al Apărării Naționale, prin care toate instituțiile militare de învățământ din țară, își vor desfășura cursurile în sistem online.

Eveniment

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit duminică seara, pentru a analiza ultimele cifre privind incidența cazurilor de coronavirus, la nivelul unităților administrativ-teritoriale. Județul Alba a depășit pragul de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori – 3,02/1000, fiind timp de mai multe zile, pe locul 2 la rata de infectare cu COVID – 19, în rândul locuitorilor.

Eveniment

0

Alte două localități din județul Alba, Daia Română și Noșlac, au intrat joi în scenariul roşu ca urmare a creşterii incidenţei cazurilor de COVID la peste 3 la mia de locuitori, iar localităţile Baia de Arieș și Livezile, în scenariul galben, ca urmare a creșterii incidenţei a infectărilor cu coronavirus de peste 1 la mia de locuitori.