Acuma răsfoiți: pandemie

Eveniment
0

La secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au fost tratați de COVID-19, de la începutul pandemiei și până în prezent, 24 de pacienți. O parte dintre aceștia sufereau și de alte afecțiuni precum insuficiență renală cronică, hipertensiune arterială și boli cardiace.

Social
0

Centrul pentru Politici Locale (CPL), asociația care a coordonat mai multe manifestări dedicate Centenarului și care în acest moment este implicată în refacerea și reconstrucția zonelor miniere abandonate și ecologizarea terenurilor afectate în urma închiderii exploatărilor miniere, a sprijinit, cu materiale sanitare și echipamente de protecție, o instituție de învățământ, unități medicale și unități administrativ-teritoriale din județele Alba și Hunedoara.

Politică
0

Pandemia COVID-19 generează una dintre cele mai puternice crize, atât economice cât și sociale, iar viitorul nostru depinde în mare măsură de deciziile pe care astăzi, atât la nivel individual cât și de grup, le luăm. Autoritățile mondiale cercetează, descoperă și analizează, autoritățile naționale caută în întuneric. Dacă la nivel județean nu ne implicăm mai mult, multe business-uri locale vor avea de suferit sau chiar vor fi îngropate.