Acuma răsfoiți: ampalsarea radare

Eveniment
0

Aparatele radar vă urmăresc conduita la volan în acest weekend prelungit, și vor fi prezente la datorie, în zilele de sâmbătă, 12 decembrie, duminică, 13 decembrie, respectiv luni 14 decembrie, pe drumurile naționale și pe cele din municipiile Alba Iulia și Sebeș. Vezi unde sunt amplasate:

Eveniment
0

Aparatele radar vă urmăresc conduita la volan în acest weekend prelungit, și vor fi prezente la datorie, în zilele de sâmbătă, 5 decembrie, duminică, 6 decembrie, respectiv luni 7 decembrie, pe drumurile naționale și pe cele din municipiile Alba Iulia și Sebeș. Vezi unde sunt amplasate:

Eveniment
0

Aparatele radar vă urmăresc conduita la volan în acest weekend prelungit, și vor fi prezente la datorie, în zilele de sâmbătă, 28 noiembrie, și duminică, 29 noiembrie, și luni 30 noiembrie, pe drumurile naționale și pe cele din municipiile Alba Iulia și Sebeș. Vezi unde sunt amplasate:

Eveniment
0

Aparatele radar vă urmăresc conduita la volan astăzi, sâmbătă, 21 noiembrie, și duminică, 22 noiembrie, pe drumurile naționale și pe cele din municipiile Alba Iulia și Sebeș, în acest weekend. Vezi unde sunt amplasate:

Eveniment
0

Aparatele radar vă urmăresc conduita la volan astăzi, sâmbătă, 14 noiembrie, și duminică, 15 noiembrie, pe drumurile naționale și pe cele din municipiile Alba Iulia și Sebeș, în acest weekend. Vezi unde sunt amplasate: