Scrisoarea unui avocat către ANAF a devenit VIRALĂ: ‘V-a durut în p***. La multă m***, fără lămâie!’

0

Scrisoarea unui avocat a devenit virală în mediul online, după ce a fost înregistrată la ANAF Sector 1, luni, 27 august. Avocatul Ion Gheorghisan se arată revoltat de faptul că ANAF i-a reţinut o sumă de bani şi, deşi decizia a fost parţial anulată în instanţă, nici după aproape un an banii nu i-au fost returnaţi.

“Deşi v-am solicitat ca, în termen de 3 zile de la înregistrarea hotărârii judecătoreşti să comunicaţi terţilor popriţi (…) că debitul iniţial de 43437 lei a fost diminuat la suma de 13.555 lei, trebuie să constat că… v-a durut în p*** (adică tot un fel de penis) atât de hotărârea judecătorească definitivă cât şi de obligaţia legală de a răspunde cererii mele.

Ignorarea acestei afecţiuni uro-genitale, care v-a afectat probabil şi celălalt cap în care ar trebui să se regăsească fărâma de materie cenuşie existentă la data când aţi fost avortaţi prin şanţurile patriei, a fost posibilă reţinerea nejustificată, până la această dată, a unei sume mai mari cu peste 3000 de lei faţă de suma datorată.

Dacă nici de această dată nu înţelegei să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu pentru care noi, contribuabilii, vă plătim, nu-mi rămâne decât să vă adresez urarea strămoşească ‘La multă m***, fără lămâie!”, pe care vă rog să o transmiteţi şi analfabeţilor cu studii pe la fără frecvenţă care fac pe miniştri sau secretari de stat”, scrie avocatul.(stiripesurse)

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top