PSD Alba ”joacă în altă ligă”, target-ul organizației la aceste alegeri va fi de un senator şi trei deputaţi

0

O funcţie de senator şi trei de deputat este obiectivul organizaţiei judeţene Alba a Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare din acest an, filială care a depus miercuri la Biroul Electoral de Circumscripţie Alba lista cu candidaţi.

echipa-psd

‘Suntem pregătiţi, după mai multe dezbateri în cadrul organizaţiei, cu cea mai bună listă de candidaţi pe care o are judeţul Alba. Suntem foarte hotărâţi să câştigăm alegerile în judeţul nostru. Avem o echipă ultraperformantă’, a declarat, anterior depunerii candidaturilor, liderul social-democraţilor din judeţ, Ioan Dîrzu.

Acesta este convins că, de acum, PSD Alba ‘joacă în altă ligă’, adică va conta mult mai mult la nivel naţional. Dîrzu a menţionat că este pentru prima dată în ultimii 12 ani când organizaţia judeţeană vine cu o propunere de candidaţi numai din Alba.

  ”De fiecare dată, am avut câte unul sau doi candidaţi din afara judeţului. Acum, venim doar cu colegi din judeţ, cu cei mai buni”, a spus Dîrzu.

La Senat, prima poziţie este ocupată de rectorul Universităţii ‘1 Decembrie 1918’, Daniel Breaz, vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor. În vârstă de 40 de ani, Breaz, doctor în matematică, a fost, anterior alegerii sale ca rector în 2012, preşedinte executiv al PSD Alba.

” Mă bucur să fac parte din această echipă a PSD, o echipă pe care o consider cea mai bună pentru alegerile parlamentare din această toamnă, cea mai bună echipă din judeţul Alba comparativ cu celelalte echipe sau cu ceilalţi candidaţi propuşi de celelalte partide’, a declarat Breaz. Acesta a adăugat că este ‘extrem de onorant’ pentru el să se afle pe prima poziţie pe lista pentru Senat. ‘Target-ul PSD la aceste alegeri va fi de un senator şi trei deputaţi .Vom merge cu o campanie pozitivă. Avem ce să le transmitem cetăţenilor, avem ce spune, avem oameni pregătiţi pe liste, începând de la prima poziţie până la ultima. Suntem o echipă unită”, a mai spus rectorul Breaz.

echipa-psd1

Deputatul Ioan Dîrzu a afirmat că îşi doreşte ca viitoarea campanie electorală să fie abordată elegant, prin proiecte.

‘Nu vreau să se transforme într-o dezbatere şi o gâlceavă, cu atac la persoană sau la familie. Insist, ne dorim o campanie a proiectelor’, a spus Dîrzu.

Printre candidaţi se regăseşte şi edilul oraşului Cîmpeni, Ioan Călin Andreş, la al patrulea mandat de primar, care ocupă poziţia a doua pe lista pentru Senat. El este urmat de Cornel Murg, fost subprefect şi prefect. La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de către Ioan Dîrzu, secondat de Cornel Suciu, director executiv adjunct la Finanţe, fost preşedinte al UNPR .

Pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaţilor se află Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din România, aflat la al V-lea mandat consecutiv. El este urmat pe listă de către inspectorul general al ISJ Alba, Marcela Dărămuş,

echopa-psd

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top