O Românie fără Hoție? USR prins cu HOȚIA INTELECTURALĂ!

1

După cum vă promiteam, campania aceasta electorală va fi cu totul independentă din punctul nostru de vedere. Marea problemă este că s-ar putea ca la final concluzia să fie una tristă: chiar NU avem cu cine vota. Toți sunt o apă și un pământ…Dar vom vedea! Fiecare persoană are dreptul la o părere personală, iar noi nu facem decât să vi-i prezentăm pe cei care candidează dincolo de comunicatele plătite în care se laudă și se pudrează, pentru a poza în mari salvatori.

O Românie, fără hoție??? Slogan USR

Sloganul ales de USR la alegerile parlamentare este practic același slogan de la locale (O Primărie, fără hoție), doar că adaptat evident la contextul dat. Un slogan foarte bun de altfel, dacă nu ar fi o mare minciună!!!

Și este o minciună nu doar la nivel național, ci și la nivel local! Sau mai exact, președintele USR Dan Barna a fost acuzat de că ar fi sifonat fondurile europene în presa centrală, doar că unele contracte provin chiar de la CJ Alba. Adică Dan Barna are legături puternice cu județul nostru, din moment ce au fost câteva contracte cu fonduri europene derulate de Consiliul Județean Alba, iar despre ilegalitățile constatate puteți citi AICI (https://www.riseproject.ro/articol/adevarul-despre-dan-barna/), AICI (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/g4media-dna-s-a-autosesizat-in-cazul-dezvaluirilor-rise-project-despre-dan-barna-reactia-liderului-usr-1204444), dar și AICI (https://www.capital.ro/scandal-cumplit-la-usr-abia-acum-s-a-aflat-totul-ce-s-a-intamplat-in-2019.html).

Hoția intelectuală nu se pune, d-le consilier județean Todosiu?

Pentru cei care nu știu, noul primar USR al Brașovului și cel despre care s-a crezut că va fi un reper de moralitate după atâtea scandaluri în care fusese implicat fostul primar George Scripcaru (PNL), s-a dovedit a fi și el cu nimic diferit față de ceea ce știm deja despre clasa politică actuală. Noul primar al Brașovului, Allen Coliban, este acuzat că a mințit când și-a trecut în CV absolvirea Facultății de Automatică şi Calculatoare din București. Edilul a modificat ulterior informațiile cu privire la studiile sale și a venit cu precizări, încercând să dreagă busuiocul și să mai salveze ce se mai poate salva din imaginea șifonată a USR.

El este acum acuzat de doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre – prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – şi Traian Rebedea – de la Universitatea Politehnică Bucureşti, că acesta nu a absolvit cursurile Facultății de Automatică – așa cum și-a trecut în CV. Mai mult decât atât, șeful USR Brașov și actualul primar al Brașovului nu doar că nu a absolvit facultatea, dar a fost EXMATRICULAT, potrivit newsbv.ro.

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma. Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea, Universitatea Politehnică Bucureşti .

Astăzi am încercat să aflăm un punct de vedere oficial și din partea USR Alba cu privire la scandalul momentului de pe scena politică românească. Din păcate însă, președintele USR Alba și totodată consilierul județean USR Beniamin Todosiu s-a făcut că plouă și nu s-a sinchisit să ne răspundă în niciun fel. Probabil o fi crezut că ascunzând gunoiul sub preș, lucrurile vor fi uitate…

Așteptăm încă un punct de vedere din partea USR Alba cu privire la veridicitatea unui slogan, altfel foarte frumos, însă care brusc și-a cam pierdut brusc toată consistența. La fel, mai așteptăm răspunsuri legate de traseiștii care candidează cot la cot cu domnia sa la alegerile din 6 Decembrie, iar în cazul unora dintre ei avem chiar nevoie de lămuriri suplimentare. Știm doar că cei din PNL s-au bucurat că s-au scăpat măcar de câteva oale sparte (câteva acuzații de hărțuiri sexuale pe numele unui fost liberal, ce pozează ca mare intelectual USR în această perioadă)…

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top