Edilii din Vadul Moților ajută o fată săracă care construiește IMPERII, pentru EI ?

0

Afaceri cu multe semne de întrebare în Primăria Vadul Moților. În mai multe cazuri, primarul și viceprimarul comunei au bătut palma și au împrăștiat banul public prin mai multe firme ale prietenilor, colegilor de partid sau chiar ale neamurilor.


Departe de ochii lumii, într-o comună din Apuseni” combinațiile” se fac în liniște și cu un singur scop, profitul grupului de interese. La Vadul Moților se întâmplă multe însă puține se află. Prin metode numai de ei știute, averile” cuplului”, Lazea – Corcheș cresc precum a altora în ani de zile.
Începând din acest an, în Alba Iulia se înalță o nouă pensiune, beneficiar o firmă cu sediul în comuna Vadul Moților, având ca obiect de activitatea, tăierea și fasonarea pietrelor.


În aproape toate vizitele în Alba Iulia, edilul din Vadul Moților, Lazea Nicolae se oprește în Calea Moților, 256, locul unde se construieşte pensiunea. Întrebat, din curiozitate, despre relația domniei sale cu locul respectiv, primarul din Vadul Moților a negat orice legat orice legătură.
” Este a unei fete sărace, pe care am mai ajutat-o din când în când, o mai duc și o mai aduc cu mașina”, ne-a răspuns Lazea Nicolae.
Nimic ieșit din comun, un primar bonom care își ajută consătenii, așa par lucrurile la prima vedere.


Să nu fie oare nici un interes direct al primarului din Valea Moților?
SC Marnic Total Construct SRL, beneficiara proiectului Pensiune Turistică din Alba Iulia, Calea Moților 256, aparține doamnei Oaida Gabriela Diana, nimeni alta decât nepoata de sânge a viceprimarului din Vadul Moților, Corcheș Maria. Constructorul proiectului, un beneficiar indirect al unor lucrări pe bani publici în comună.


Și cum banii se împart în familie iar relațiile trebuie să fie cât mai strânse în perioada 2017-2018, SC Marnic Total Construct SRL, primește în mai multe rânduri sume importante de bani, prin achiziție directă de la Primăria Vadul Moților. Brusc fata săracă ajutată de primarul Lazea Nicolae se lansează în afaceri coordonate chiar de edil.


Cum să încerci să urci ștacheta și să o cobori atât de jos în același timp?
Mai mult decât atât, pe aceiași stradă, la doar câteva sute de metri, se ridică într-o curte alte două case. Surse neoficiale spun că cele două construcții aparțin cuplului Lazea – Corcheș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top