Ce zici de un living modern cu șemineu negru elegant?

1

Zona de living își extrage seminficația din nevoia noastră necondiționată de socializare, indeplinită în trecut in jurul focului unui șemineu. Șpatiul cel mai important al oricărui cămin, integrează de regulă și zona de dining, iar amenajarea unui living este o reflexie a gusturilor și personalității noastre. Ideile noastre de amenajare se definesc prin evidențierea formelor cu modele de mobilă pentru living modernă și aerisită cu accente în tendință. Living-ul este acel spațiu privilegiat care subordonează texturile, lumina și culoarea astfel încât să devina oaza de bucurie a locuinței tale.  

Sufrageria sau livingul reprezintă încăperi ce ar trebui amenajate în funcție de personalitatea și preferințele noastre pentru că aici , ca și în bucătărie, petrecem majoritatea timpului. De exemplu, un living amenajat aproape în întregime alb permite un joc de culori și texturi. Covorul, pernele decorative, dar și scaunele negre se încadrează perfect în acest ambient clasic. Lumina naturală încalzește întreg ambientul. Chiar și în opinia multor designeri, alăturarea celor două culori este combinația supremă, greu de egalat.  O amenajare living în alb cu negru nu poate exprima decât simplitate, bun gust și respect.

Iar dacă vrei să completezi totul cu un obiect de decor impunător, alege cu încredere un semineu negru. Flăcările din șemineu vor adăuga valoare, eleganță și frumușete casei tale. Trebuie să recunoaștem că șemineul este o alternativă mai elegantă pentru instalațiile moderne de încălzire. Un șemineu este un accesoriu nemaipomenit pentru casa ta. Știm deja că „acasă nu este în mod obligatoriu un loc, ci mai degrabă un sentiment, o senzația dată de atmosfera unor locuri și de ceea ce ne pot transmite, atat prin prezenta celor dragi, cât și prin stilul de amenajare. Pentru cei mai mulți oameni, șemineul poate transforma o casă în „acasă”, conferind o ambianță caldă și confortabilă, în special in timpul sezonului rece.

Să îți petreci timpul lângă lumina și căldura focului unui șemineu este o componentă de romantism pur. Este ceva uluitor de liniștitor să auzi sunetul lemnului arzând și spectacolul de culoare al flăcărilor.

Dacă te numeri printre admiratorii acestui tandem cromatic și vrei să aduci un plus de eleganță în casa ta, te invităm să analizezi gama de produse a celor de la Șeminee Sibiu, unde poți vedea o mulțime de modele de șeminee cu focar negru. Sau mergi direct la showroom și discută cu specialiștii despre cum poți să îmbunătățești căldura casei tale, dar și aspectul, pentru că un șemineu are puterea să devină cel mai important obiect de decor.

 

Află de la specialiști că într-un living în nuanțe de alb-negru un semineu pe gaz se încadrează perfect. Șemineele pe gaz pot fi montate în aproape orice locație inclusiv la blocuri, neavând nevoie de un coș de fum scos desupra acoperișului, ci doar de o evacuare concentrică, precum centralele de apartament. Toata gama de șeminee pe gaz, disponibilă la Șeminee Sibiu, prezintă un plus de confort, deoarece atât pornirea cât și reglajul se face de la telecomandă. Sau poți alege un model de șemineu clasic, un bioșemineu, un termosemineu, diverse modele de focare, coșuri de fum profesionale, fiecare în parte însoțite de sfaturile specialiștilor și calitate conform normelor europene. Din centrul țării cei de la Șeminee Sibiu, alături de PEFOC.ro trimit căldură și eleganță în toătă România! 

Distribuie

Un comentariu

  1. Catalin Ciprian în

    Daca doriti sa aveti un rezultat de calitate, apelati cu incredere la echipa din Sibiu . Personal sunt foarte multumit de rezultat, deoarece este unul de calitate.

Lasă un comentariu

Top