Aron Zaharie a câștigat un nou mandat la Primăria comunei Almașu Mare

0

Aron Zaharie, candidat la alegerile locale pe listele Partidului Național Liberal, a fost reconfirmat în funcția de primar al comunei Almașu Mare.

Edilul din Almașu Mare, a câștigat alegerile locale desfășurate duminică, obținând un procent de 39, 63% din voturile exprimate.

În cursa pentru funcția de primar, Aron Zaharie, i – a devansat pe contracandidații săi, Ilie Dan Beldean (PMP) care a obținut 22,68 % din voturile exprimate și Alin Florin Beca (PRO România), care a obținut un procent de 18,78 % din voturile exprimate.

Actualul primar, dorește să continue proiectele derulate pentru comunitatea din care face parte. Acesta a avut în permanență în atenție dezvoltarea și modernizarea comunei, iar acest lucru s-a văzut din numeroasele proiecte derulate în comună și prin atenția acordată nevoilor cetățenilor.

Cele mai importante proiecte derulate și finalizate de administrația locală din Almașu Mare, au fost cele derulate în educație și cultură: Școala primară și Grădinița din satul Cib, a fost construită o Școală cu clasele I – VIII şi o Grădiniţă în Almașu Mare printr-un proiect cofinanțat de Banca Mondială şi din bugetul local.

De asemenea două Cămine Culturale din Almașul Mare – Suseni și Cib au fost reabilitate și date în folosință cetățenilor

Nu a fost uitată nici infrastructura rutieră, mai multe drumuri fiind asfaltate: DJ 705 D, care face legătura cu județul Hunedoara, prin Cheile Cibului, a fost reabilitat şi asfaltat. Un alt drum de exploatare agricolă denumit Transalmasana în lungime de 8 km, proiect cofinanţat de AFIR şi Consiliul Local a fost finalizat.

Domnia sa, a ținut să transmită și un mesaj de mulțumire locuitorilor din Almașu Mare, care s-au prezentat la scrutinul din 27 septembrie, pentru susținerea acordată:

“Dragi locuitori ai comunei Almaşu Mare, vă mulţumesc mult pentru că a-ţi fost alături de mine şi de candidaţii PNL. Vă asigur că şi în acest mandat, voi fi alături de dumneavoastră, pentru binele tuturor. Doamne ajută”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top