Alege echipamente pentru ciclism originale, nu te mulțumi cu fake-uri!

0

Ciclismul este un sport la modă în această perioadă, așa încât mulți amatori de a merge pe bicicletă își cumpără acum o încălțăminte adecvată, maiouri sport pentru bărbați și pantaloni speciali destinați unor ture pe două roți.

Pentru a alege cel mai bun echipament pentru practicarea acestui sport, chiar și la nivel de amatori, este nevoie ca să avem în vedere în primul rând specificul rutei pe care vom călători (lungime, specificul terenului, anotimp, condiții meteo concrete).

Articolele vestimentare pentru ciclism sunt niște haine foarte tehnice, calitative, ce au drept atribute esențiale, capacitatea de a elimina rapid transpirația corpului, pentru a conferi un confort sporit în timpul pedalării și a putea să prevină răcelile.

Este esențial ca un maiou de ciclism să fie ales dintr-un magazin specializat, cu notorietate în comercializarea de articole sportive, deoarece în acest fel o să existe garanția că vom cumpăra niște produse de calitate, originale, nu niște fake-uri dezamăgitoare.

Unele dintre cele mai bune produse sunt  B’twin maiou ciclism 500 și 920. Se găsesc și în România în magazinele Decathlon fizice sau pe site-ul firmei, la prețuri extrem de convenabile.

B’twin maiou ciclism 500 Decathlon

Aceasta este varianta de maiou pentru cicliștii amatori care fac doar ture scurte, de până la 2 ore, pe timpul verii.

 B’twin maiou ciclism 920 Decathlon

 Este un produs special proiectat pentru antrenamente și concursuri de ciclism desfășurate în anotimpul călduros. Poate fi purtat chiar și peste 3 ore, fără probleme.

Aceste maiouri pentru bicicliști au următoarele trăsături esențiale:

  • – evacuează transpirația corporală foarte eficient;
  • – sunt realizate dintr-un material special (o combinație de polipropilenă, poliamidă și elastan), cu proprietăți de flexibilitate excelente, ceea ce permite mularea lor pe conformația acelora ce le poartă;
  • – nu au cusături, spre a nu jena cicliștii în timpul rulării pe bicicletă.

Tot de la B’Twin mai puteți comanda în magazinele Decathlon din România șosete ciclism, colanți cu bretele pentru bicicliști foarte confortabili, tricouri în diverse variante.

Conform opiniilor clienților ce au achiziționat asemenea maiouri pentru ieșirile cu bicicleta, materialul din care sunt confecționate este moale și plăcut la atingere, foarte elastic, ceea ce permite o ajustare a lor pe corp perfectă. Finisajele atente de la mâneci și gât, fără cusături, îi fac pe aceia ce le poartă să uite că le au după o scurtă vreme. Maiourile absorb foarte bine sudoarea, protejând corpul de frig când vântul începe ca să bată mia tare sau ciclistul coboară cu viteză niște pante mai lungi.

Unii, mai entuziaști, deja consideră maiourile lor un soi de a doua piele, devenind dependenți în 2018 de îmbrăcarea lor când pleacă să pedaleze pe drumurile provocatoare din România, visându-se un Sagan, Quintana sau Bardet. Cine se mai gândește  în aceste condiții la Chris Froome și ai lui coechipieri de la Sky, ce amintesc cam prea mult de  povestea lui Lance Armstrong și  US Postal? La fel ca și în cazul ținutelor pentru ciclism originale, e bine să fie aleși niște idoli sportivi reali, nu unii fake.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top