Administratorul unei fabrici de produse chimice, organizează proteste în Sebeș!

2

fagasia , emisiuneLiderii mișcării anti-poluare din Sebeș veniți din alte localități râd pe sub mustață de naivitatea sebeșenilor care nu s-au întrebat niciodată de ce un personaj ca Făgărășan Iuliu Ovidiu, administrator al unei fabrici de produse chimice din Reghin, nu mai vrea poluare în Sebeș.

  fagarasan Așa după cum se poate observa pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/798189540267643/?fref=ts) ,,Fagarasanule esti falimentar din activitati proprii! Singura sursa de venituri pentru tine si famialia ta este ONG-ul pe care dictatorial il conduci,Priveste situaita ta financiara.

Esti singur angajat cu datorii de ~ jumatate de milion de lei.”-(vezi foto)bilant fagarasan

 

 

 

 

 

De ce nimeni nu este oficial responsabil de aceste mișcări, care nu fac decât să destabilizeze situația economică a orașului ? 

Sebeș , singurul oraș din România care, în ultimii 20 de ani, a dat o adevărată lecție de economie națională  tuturor. Un burg săsesc , nu foarte mare ca număr de locuitori, a demonstrat investitorilor din întreaga Europă, că dezvoltarea economică este posibilă atunci când alte comunități fac față cu greu disponibilizărilor în masă, falimentarii firmelor și închiderii inteprinderilor . Sebeșenii s-au aruncat în luptă doar pe baza unor povești spuse la microfon de personaje iresponsabile și fără o  pregătire de specialitate. Să sperăm că nimeni nu este mai presus de lege și fiecare va răspunde pentru faptele lui! sursa foto : alba24.ro

Distribuie

2 comentarii

Lasă un comentariu

Top