Viitorul asigurat cu Unicmar New Energy . Cea mai puternică companie din Ardeal în domeniul energiei regenerabile și eficenței energetice vine cu soluții pentru partenerii săi

0

 

Două staţii de încărcare rapidă pentru maşini electrice  sunt vedetele orașului Sibiu . Acestea au fost montate şi distribuite de Unicmar New Energy la reprezentanţa Ww Sibiu și dotate și coordonate prin  conexiune GPRS.

Unicmar New Energy este o companie din județul Alba și este reprezentant în România pentru staţii de încărcare electromobile STG CON Germania şi TELLUS POWER cu puteri între 3,5 şi 150 Kw.

Dezvoltarea proiectelor Unicmar New Energy este în plină desfășurare. De la energie fotovoltaică, energie termică solară încălzire ecologică și stocarea energiei compania din Ocna Mureș oferă partenerilor toate soluțiile necesare aprovizionării cu energie.

” Cel mai bun mod de a prezice viitorul este de al crea. UnicMar Group a stabilit obiectivul de a înveşti exclusiv în energiile regenerabile.
Investiţia contribuie atât la aprovizionarea cu energie durabilă şi protecţia mediului cât şi de a genera profituri bune pentru partenerii noştri. În acest fel, obiectivele de „protecţia mediului” şi „îmbunătăţirea capitalului” să fie util combinate.” – spune Marius Chirilă director general UnicMar Group.

UnicMar Group oferă soluţii în energiile regenerabile şi alternative, în generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă, în mediul local: acceptate de mediu şi acceptabil în aprovizionarea cu energie în viitor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top