VIDEO : Opinia Administrației – Primul mesaj al prefectului de Alba pentru locuitorii județului.

6

La nici o săptămână de la numirea în funcția de prefect al județului Alba , Dănuț Hălălai a început activitatea în forță. Accidentul ecologic de pe râul Arieș a pus față în față mai multe instituții din județ coordonate direct de Dănuț Hălălai în calitate de șef al Comitetului pentru Situații de Urgență.

Pe de altă parte, noul prefect al județului dorește să readucă instituția pe care o conduce la rangul care i se cuvine. Experiența pe care a căpătat-o în decursul anilor îl recomandă ca ” un bun cunoscător al problemelor legate de administrație ale județului Alba” și, de asemenea, că, împreună cu oamenii de meserie, a făcut ‘cu succes față tuturor provocărilor’ din domeniul pe care l-a condus până recent.

”Am urât întotdeauna minciuna și consider că suficiența face tot atât de mult rău ca și incompetența, oriunde ne-am afla și cu atât mai mult în administrație. Nu iubesc sub nicio formă bisericuțele între oameni, iar ușa mea este întotdeauna deschisă celor care vor veni cu soluții documentate pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi. Voi aprecia întotdeauna oamenii cu idei, oamenii sinceri, deschiși, iar faptul că sunt acum aici, în această poziție, mă onorează și mă obligă în același timp”, a declarat Dănuț Hălălai.

Distribuie

6 comentarii

  1. Felicitari Domnule Prefect. ne bucuram ca spuneti ca urati minciuna in comparatie cu alti chiar din interiorul Prefecturi care iubesc minciuna si chiar traiesc din aceasta.sa va ajute Dumnezeu si sa va dea forta sa indreptati marile probleme care le infrunta oamenii in fiecare zi.Doamne ajuta

Lasă un comentariu

Top