Tot în familie, 20 de ani

1

un articol de : Dana Crainic

Sişu şi Puya s-au reunit, la 20 de ani de la apariţia  La Familia, pentru un nou album.  În 2017 s-au împlinit 20 de ani de la apariţia oficială a trupei La Familia, odată cu lansarea primului lor album în anul  1997, „Băieţi de cartier”.

La 11 ani de la ultimul album lansat sub titulatura „La Familia”, trupa bucureșteană de hip-hop vine cu noul album,  „Codul bunelor maniere”.

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri  Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referință în Hip-Hop-ul românesc.

După revenirea recentă, trupa La Familia a fost invitată să cânte la Untold și au urcat pe scena Alchemy  în fața a peste 8.000 de fani.

Atmosfera a fost una incendiară. Piese precum „Tupeu de borfaş“, „Vorbe“, „Probleme de familie“, piesele clasice, mai exact, au readus atmosfera anilor ’90 la Cluj, iar cei prezenți le-au cântat vers cu vers. Piesa ,,În realitate” a curs în același stil. ,,Probleme de familie” a fost acompaniată de blitz-urile telefoanelor. După concert, Sișu a explicat micul incident : ,,Deși era să îmi rup piciorul, am fost cel mai fericit și am căutat să fiu la înălțimea publicului“.

 

Cât despre Puya ..: ,,Unul dintre artiștii pe care îi pândeam când eram puști să apară la două noaptea pe YO MTV RAPS, Jeru The Damaja a făcut warm up pentru intrarea noastră… Când a încheiat, l-am oprit și i-am zis: Salut! Te știu din anii 90 de la MTV RAPS. Eu sunt puștiul acela din cealaltă parte a televizorului. A râs și mi-a strâns mâna “.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top