Programul Start-up Nation prezentat în județul Alba de mai mulți reprezentanți ai Guvernului României

1

Eveniment de amploare la Universitatea din Alba Iulia, mai mulți reprezentanți ai Guvernului României  vor fi prezenți miercuri pentru a prezenta în județul Alba programul Start-up Nation România.

Acest program a fost aprobat prin OUG nr.10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii și se adresează cetățenilor români, cu vârsta minimă de 18 ani, care vor să înființeze o firmă. El are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitarea accesului acestora la finanțare.

Programul este promovat şi susţinut de către secretarii de stat Adrian Mlădinoiu şi Ilan Laufer,reprezentaţi ai Guvernului României şi ai Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Dacă tot vin în Alba ar putea vizita locul în care NU se ridică monumentul unirii și traseul pe care NU se construiește autostrada .

Lasă un comentariu

Top