Percheziții DIICOT la o importantă clinică privată. Cel mai cunoscut specialist în transplant din Ardeal în vizorul procurorilor

0

Procurorii DIICOT au efectuat miercuri percheziții la clinica privată a profesorului Mihai Lucan de la Cluj.

Profesorul Mihai Lucan este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în transplant și posesorul clinicii Lukmed.

„Nu putem să dăm alte detalii”, au comunicat reprezentanții clinicii pentru Opinia Transilvană.

Recent, deputatul USR Emanuel Ungureanu îi cerea ministrului Sănătăţii să controleze dacă Institutul Clinic de Urologie şi Transplat Renal din Cluj nu a fost „căpuşat” de clinica privată administrată de fiul profesorului Mihai Lucan.

Deasemenea Institutul Clinic de Urologie şi Transplat Renal din Cluj a fost în urmă cu 3 săptămâni subiect de anchetă în emisiunea ” În Premieră ”.

” Ultima data l-am vizitat pe medicul Mihai Lucan, in calitate de jurnalist, la Institutul de Urologie, cand i-am cerut o reactie la acuzatiile de trafic de organ. Acesta a spus ca sunt ilegal acolo, ca trebuie sa parasesc Institutul si m-a amenintat ca va chema politia.
Domnule profesor, dorinta dvs s-a indeplinit. Nu doar ca a venit politia, dar au au ajuns la usa dumneavoastra si procurorii de la DIICOT.” – a scris pe pagina de Facebook autorul anchetei , Andrei Ciurcanu .

Procurorii DIICOT care fac percheziții la clinica privată de urologie Lukmed, a medicului Mihai Lucan, au ridicat miercuri documente începând din anul 2007.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top