Moldoveanul care face legea în Munții Apuseni . Făt Frumos pe bicicletă, pe numele său real Dumitru Vărzaru instigă și șantajează autoritățile locale din Roșia Montană în numele educației.

2

Deşi mineritul a fost pus la pământ, investitorii alungaţi, foştii angajaţi nevoiţi să ia calea străinătăţii, activiştii ideologi ai noii religii – anti mineritul – continuă să agite spiritele la Roşia Montană.

Unul dintre aceşti agitatori cu mentalitate de ocupant, Dumitru Vărzaru zis Tică Darie, aterizat din senin în localitate prin 2012 și susţinut de întreaga reţea sorosista din România şi Ungaria – a început să cumpere case la Roşia Montana, chiar în Centrul Istoric – fără să îl întrebe nimeni – cine îi dă bani și de ce ?!

Dumitru Vărzaru

Înfiinţează ong-uri, după metoda soroșistă: să fie cât mai multe să pară că “o întreagă societate civilă se opune” la ce se va da comanda să se opună, fapt care îl susține chiar Vărzaru într-o declarație postată pe o rețea de socializare” Ideea e ca noi să ne implicăm și să punem presiune la ședințele de consiliu” – spunea acesta imediat după alegerile locale din 2016.

declaratie Dumitru Varzaru

Printr-unul dintre ong-uri agitatorul sucevean Vărzaru, desfăşoară activităţi de cercetaşi cu copiii – în fapt o bună găselniţa să spele pe creier noua generaţie.

Evident că aceşti copii, ai căror părinţi şi-au pierdut locul de muncă din cauza unor agitatori ca Vărzaru nu cunosc legătura dintre faptul că mama sau tata nu mai au serviciu şi prietenul lor de joacă care e bun, îi duce şi în tabere.

 

Ce urmărește acest individ la Roșia Montană?

Acţionează după manualul agitatorului – provoacă, ocupă, hartuieşte, instigă şi agită – face plângeri, petiţii, cereri pe legea 544, după cum se laudă singur pe pagina de facebook: are spaţiu unde să îşi desfăşoare activităţile lui propagandistice dar nu contează, consilierii locali trebuie hartuiţi şi ţinuţi sub presiune – “Acum sunt mai motivat să-i „bombardez” cu cereri pe care să le analizeze și să le discute la ședință.” – spune acesta într-o altă postare pe rețelele de socializare

Mai nou, Vărzaru a început și cu șantajul asupra autorităților locale. Deși a primit un spațiu unde își desfășoară activitățile de voluntariat, cercetașul insistă cu cereri imposibil de soluționat, urmând ca apoi să denatureze soluțiile Consiliului Local, postând în victimă și agitând spiritele în localitate.

Cel mai probabil prin acțiunile sale, acest Făt Frumos pe bicicletă, urmărește dezbinarea totală a mici comunități rămase în Roșia Montană, misiunea acestuia fiind astfel completă.

Ce este cel mai trist , grupurile de interese îl promovează pe acest individ ca fiind un erou al luptei împotriva mineritului.

 

Distribuie

2 comentarii

Lasă un comentariu

Top