Lovitură de teatru în politica locală. Instanța a decis că doi lideri ALDE au fost excluși abuziv din partid

1

Gheorghe Feneser a obţinut două victorii importante în instanţele de judecată! La solicitarea ALDE, prefectul şi Instituţia Prefectului Judeţ Alba au decis că Gheorghe Feneser şi Ioan Utiu să-şi înceteze mandatele de consilier judeţean, înainte de termen, după ce au fost excluşi din partid.

În urma unei acţiuni în instanţă, formulată de Gheorghe Feneser, Tribunalul Alba a dat câştig de cauză acestuia şi a dispus suspendarea ordinului 52/2017 iar în cazul lui Ioan Utiu termenul de judecată este în 24 aprilie 2017.
Şi o altă veste importanta! Curtea de Apel Alba Iulia a anulat decizia ALDE de excludere din partid a celor doi. În atare condiţii, Gheorghe Feneser îşi va relua locul în Consiliul Judeţean Alba iar, după decizia Tribunalului Alba din 24.04.2017, probabil că şi Ioan Utiu. De menţionat că membrii fostului PC Alba, cer ca Gheorghe Feneser să redevină copreşedintele ALDE Alba iar Ioan Utiu vicepreşedinte la nivel naţional.

Voci importante din rândul Conservatorilor spun că nu se simt reprezentați de actuala conducere ALDE deoarece ambii copreședinți vin din rândul fostului PLR.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top