La ce salarii se pot aștepta medicii și profesorii ? Grila de salarizare propusă de Guvern pentru aceste categorii profesionale

0

Antena 3 a prezentat în exclusivitate grila cu salariile propuse de Guvern. Potrivit acestor informații, salariul maxim propus pentru medici este de 12.000 lei pe lună, în timp ce pentru profesori, este de 10.000 de lei lunar.

Aceste salarii, care reprezintă nivelurile maxime, ar urma să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2018.

Salariile maxime de 12.000 de lei lunar pentru medici, respectiv 10.000 de lei lunar pentru profesori se aplică celor care au o vechime de 25 de ani de muncă. Totuși, cifrele sunt în discuție, dar sunt toate șansele ca ele să fie aplicate de anul viitor.

Tot de atunci, toți bugetarii vor primi lefuri mai mari.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, nu a dorit nici să confirme, nici să infirme sumele amintite, însă a prezicat că toate categoriile de bugetari vor beneficia de creșteri salariale, mai ales că ”vrem să stopăm acest exod al medicilor”.

”Toate categoriile vor avea creșteri. Baza de jos e cea care va avea o creștere semnificativă, pentru că așa e normal”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre

Distribuie

Lasă un comentariu

Top