GRUPUL ROMÂN DE SECURITATE își extinde serviciile și în Ardeal. Siguranța ta și a afacerilor în mâinile PROFESIONIȘTILOR

1

Ca urmare a amplificării fenomenului infracţional şi a cererii tot mai acute a unor servicii de securitate complete şi profesionale din partea societăţii civile, şi nu numai, se înfiinţează GRUPUL ROMAN DE SECURITATE sub cupola căreia activează cei mai buni specialişti în securitatea umană şi electronică. Colaborând cu instituţiile de stat şi cu alte autorităţi europene cu atribuţii în domeniul securităţii, GRUPUL ROMAN DE SECURITATE acţionează pentru identificarea, prevenirea şi soluţionarea problemelor de insecuritate prin intermediul serviciilor şi proiectelor pe care le dezvoltă şi le implementează.

grupul-roman-de-securitate

 GRUPUL ROMAN DE SECURITATE, prin companiile fondatoare: •  SECURITY PATROL PROTECTION, •  SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS, •  SECURITY RESEARCH INVESTIGATIONS, este pion important în industria de securitate privată din România, care urmăreşte dezvoltarea proactivă a unei comunităţi sociale căreia îi pasă de siguranţă şi securitatea comunităţii şi care doreşte să promoveze, prin firmele asociate încredere, respect reciproc şi profesionalism.

Strategia GRUPULUI ROMAN DE SECURITATE este strategia câştigătoare a calităţii, aceasta fiind cea care face diferenţa într-o piaţă puternic competitivă. Suntem conştienţi de faptul că, pe termen lung, calitatea produselor şi serviciilor noastre, adaptate permanent la nevoile pieţei, este un important factor care influenţează profitul şi cea mai eficientă modalitate de a mări cifra afacerilor, ducând atât la extinderea cât şi la creşterea cotei de piaţă.

SECURITY PATROL PROTECTION este una din cele mai noi companii de securitate din România, fiind înfiinţată în anul 2013. A luat naştere ca urmare a asocierii unor profesionişti cu experienţa vastă în serviciile de securitate internaţionale.

Calitatea serviciilor situează SECURITY PATROL PROTECTION în topul companiilor de securitate din România. SECURITY PATROL PROTECTION este organizată ca o structură suplă, flexibilă, bazată pe un management orientat spre performanţă. Compania poate răspunde eficient tuturor exigentelor din domeniul serviciilor de securitate. Cu fiecare proiect finalizat, reputaţia SECURITY PATROL PROTECTION devine din ce în ce mai solidă.

spp

 SECURITY PATROL PROTECTION îşi desfăşoară activitatea în baza Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, fiind autorizată de către Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General al Poliţiei Romane – Direcţia de Ordine Publică cu numărul 2383/P/2014. SECURITY PATROL PROTECTION oferă servicii de securitate pe întregul teritoriu naţional pentru: – sedii de birouri, ansambluri rezidenţiale; – centre comerciale, magazine, hypermarket-uri, showroom-uri; – hale industriale, service-uri, parcuri auto; – hoteluri, restaurante, pensiuni, case de vacanţă; – şantiere de construcţii; – sedii bancare, case de schimb sau de amanet; – instituţii publice; – licee, şcoli, grădiniţe, creşe; – centre medicale, farmacii; – parcuri, pieţe, terenuri agricole, depozite; – concerte, festivaluri, târguri, expoziţii, campanii publicitare, petreceri private, etc. Serviciile de pază sunt organizate în sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat şi îndrumat de profesionişti sub strictul control al instituţiilor abilitate. În funcţie de importanta valorilor păzite şi la solicitarea beneficiarilor, asigurăm şi pază cu agenţi înarmaţi. SECURITY PATROL PROTECTION asigură servicii profesionale de securitate persoanelor cu funcţii deosebite sau celor care sunt obişnuiţi cu tratament preferenţial pentru: – organizarea şi gestionarea unor evenimente – primirea, însoţirea şi protecţia persoanelor – organizarea şi gestionarea întâlnirilor secrete – verificarea şi depistarea interceptării comunicaţiilor Persoanele care apelează la serviciile noastre vor fi însoţite de agenţi specializaţi pe tot teritoriul ţării, în deplină siguranţă şi discreţie.

SECURITY RESEARCH INVESTIGATIONS este organizată ca o structură suplă, flexibilă, bazată pe management orientat spre performanţă. Compania noastră poate răspunde eficient tuturor exigentelor din domeniu. Cu fiecare proiect finalizat, reputaţia SECURITY RESEARCH INVESTIGATIONS devine din ce în ce mai solidă. SECURITY RESEARCH INVESTIGATIONS îşi desfăşoară activitatea în baza Legii nr. 329/2003, privind exercitarea profesiei de detectiv particular, fiind autorizată de către Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Inspectoratul General al Poliţiei Romane. Funcţionăm pe baza unor principii esenţiale, respectate cu absolută stricteţe şi anume: OPERATIVITATE, PROFESIONALISM, CONFIDENŢIALITATE. SERVICII PERSOANE JURIDICE – investigaţii privind bonitatea, seriozitatea, solvabilitatea, antecedentele şi cazierele comerciale ale partenerilor sau viitorilor parteneri de afaceri precum şi obţinerea unor informaţii utile în negocieri; – investigaţii privind intenţiile sau operaţiunile de înstrăinare a bunurile de natură civilă, comercială sau penală, executate în scopul prejudicierii intereselor unei părţi; – investigaţii privind angajaţii proprii (verificarea C.V-urilor, loialitatea, verificarea respectării şi îndeplinirii sarcinilor de serviciu, verificarea concediilor medicale şi a absentelor de la serviciu); – investigaţii privind prevenirea furturilor şi sustragerilor de materiale; – investigaţii privind cazurile de frauda bancară şi în domeniul asigurărilor; – investigaţii previn falsurile, contrafacerile, mărcile înregistrate, patentele, drepturile de autor şi pirateria; – investigaţii privind scurgerea de informaţii, date cu caracter confidenţial, informaţii economice şi protecţia contra informativa a acestora; – angajaţi sub acoperire, clienţi sub acoperire; – analize de piaţă şi monitorizarea concurenţei (număr de angajaţi, număr de clienţi, achiziţii, dotări, aproximarea vânzărilor); – consultanta şi evaluarea riscului în demararea unor afaceri; – depistarea şi localizarea clienţilor rău platnici; – verificarea eficienţei sistemelor de pază, monitorizare şi intervenţie; – depistarea sistemelor tehnice de supraveghere ascunsă (camere video, microfoane, etc.) din birouri, maşini, proprietăţi private; – servicii anti interceptare;

OFERTA DE SERVICII Motivul pentru care vă propunem această colaborare este reprezentat chiar de tendinţele actuale în cadrul construcţiilor civile, comerciale şi/sau industriale. Astfel, în ultimii ani, se face tot mai mult simţită cererea de clădiri „inteligente” şi sigure.

Bineînţeles, că nivelul de dotări diferă de la o clădire la alta, funcţie de tipul clădirii, de locaţia sa, etc; dar plecând de la un simplu circuit TV şi telefonic, un sistem de alarmă, un interfon şi continuând cu un sistem de supraveghere video, control acces, reţele informatice, etc fiecare imobil presupune echipamente inteligente menite nu doar să ne confere un nivel mărit de confort, ci şi un grad sporit al securităţii. În măsura în care sistemele mai sus menţionate sunt tot mai performante, necesitând o specializare din partea instalatorului, folosirea unei firme specializate se impune în cele mai multe cazuri.

Acesta este rolul SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS, să acopere toată această gamă de produse şi servicii, având capacitatea de a furniza şi instala orice tip de sistem de curenţi slabi. Un alt motiv pentru care o astfel de colaborare reprezintă un avantaj pentru dezvoltator/constructor, este cerinţa clienţilor sau potenţialilor clienţi, de a furniza aceste servicii complete. Acest argument este foarte important, mai ales acum când piaţa este invadată de firme ce se mândresc cu „servicii complete” şi „soluţii la cheie”, toate acestea având un singur obiectiv: clientul trebuie să realizeze că lucrează cu o firmă profesionistă capabilă să-i satisfacă şi cele mai exigente cereri. Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care aveţi nevoie de un partener de încredere, specializat, care să poată furniza sistemele ce se impun în fiecare situaţie, funcţie de natura aplicaţiei. Sistemele de curenţi slabi au ca principal rol asigurarea unui nivel de confort cât mai ridicat prin oferirea de diverse facilităţi, o desfăşurare mai bună a activităţii, protecţie, etc.

Tocmai din această cauză aceste sisteme trebuie să fie fiabile, de încredere, să permită o utilizare uşoară pentru persoane nespecializate, pentru că în caz contrar ele pot deveni o povară. Ne recomandă profesionalismul şi experienţa noastră în instalarea de sisteme de curenţi slabi de foarte bună calitate. CONSULTANTA PRE-VANZARE Configurarea şi recomandarea corectă a unui sistem este primul aspect ce trebuie avut în vedere. Multitudinea de echipamente, sisteme şi soluţii existente la acest moment face ca această etapă să aibă o importanţă deosebită, şi care atrage după sine automat prezenţa unui specialist. ANALIZE DE RISC/VULNERABILITATE Pentru o mai bună configurare a sistemului se vor realiza, acolo unde este cazul, analize de vulnerabilitate/studii de risc.

Rolul acestora este de a lua în calcul toate riscurile ce trebuiesc avute în vedere în momentul configurării sistemelor de securitate. PROIECTARE SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS va furniza pentru fiecare lucrare proiecte tehnice de execuţie, din care vor reieşi locurile şi tipul echipamentelor instalate, modul în care acestea sunt conectate, alte detalii tehnice. Existenţa unui proiect corect realizat este foarte importanţă mai ales în situaţiile unor sisteme complexe. MEMORII TEHNICE Rolul acestor memorii tehnice este de a prezenta clientului într-un limbaj comun modul în care va funcţiona sistemul, aplicaţiile acestuia, felul în care el va răspunde cerinţelor sale şi foarte important memoriile tehnice vor prezenta modul de exploatare al sistemului/lor. CONDIŢII DE PLATĂ PREFERENŢIALE Întrucât, din experienţa noastră, ştim că industria de construcţii se confruntă cu decalaje majore din punct de vedere financiar, vă vom propune şi vom discuta toate condiţiile de plată astfel încât încheierea unui contract să nu presupună eforturi financiare deosebite pentru nici una dintre părţi. FLEXIBILITATE ÎN EXECUŢIA LUCRĂRILOR Majoritatea proiectelor de construcţie se confruntă cu multe întreruperi, amânări, etc, precum şi cu colaborarea dificilă dintre subantreprenori. Noi venim în întâmpinarea acestora spunând că vom da dovadă de flexibilitate în ceea ce priveşte modul în care vom aborda lucrările. GARANŢII EXTINSE Ca un serviciu suplimentar care vine şi în sprijinul afirmaţiei că furnizăm sisteme de cea mai bună calitate, pentru lucrările efectuate în subantrepriza vom oferii garanţii extinse pentru echipamentele noastre. Astfel vom adăuga un plus de valoare ofertei generale de construcţie. SERVICE POSTGARANŢIE PE BAZĂ DE CONTRACT Un astfel de sistem are nevoie de întreţinere pentru a rămâne, a-şi păstra, caracteristicile sale la nivelul iniţial. SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS oferă tuturor clienţilor săi posibilitatea de a opta pentru realizarea de contracte de service postgaranţie, noi având astfel obligaţia de a ţine sistemul în parametrii normali de funcţionare. SISTEME PROPUSE În prezent piaţa românească a sistemelor de curenţi slabi este invadată de produse de calitate îndoielnică. În acest context SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS va propune o gamă completă de sisteme, integrabile sau interconectabile, produse de firme de prestigiu în domeniu. Astfel vă oferim: – Sisteme de alarmă; – Sisteme de control al accesului; – Sisteme de control acces hotelier; – Sisteme de supraveghere video; – Sisteme de detecţie incendiu; – Sisteme integrate de securitate; – Sisteme de interfonie şi video-interfonie; – Sisteme de televiziune prin cablu; – Sisteme de recepţie satelit; – Reţele telefonie; – Reţele calculator; – Reţele voce-date; – Sisteme de sonorizare şi public access. Echipamentele ce le propunem sunt dintre cele mai bune existente pe piaţa în acest moment. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră SECURITY TECHNICAL SOLUTIONS va propune totdeauna mai multe variante de sistem (mărci de echipamente).

Toate echipamentele pe care o să le propunem îndeplinesc exigenţele noastre din punct de vedere al raportului calitate/preţ. Preţurile, fiabilitatea echipamentelor, flexibilitatea şi experienţa noastră sunt principalele atuuri care ne recomandă ca un furnizor de încredere pe piaţa sistemelor de securitate din România.

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top