FOTO – Incendiu pe platforma unei fabrici de prelucrare a lemnului din Sebeș. DĂNUȚ HĂLĂLAI : M-am deplasat la fața locului pentru a mă asigura ca nu este pusă in pericol viața și sănătatea nimănui.

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a intervenit marți dimineața pe platforma unei fabrici de prelucrare a materialului lemnos din Sebeș, unde a izbucnit un incendiu la depozitele de rumeguș. La fața locului s-a intervenit cu mai multe autospeciale ale detașamentului de Pompieri Alba, Garda Sebeș și Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență al Primăriei Sebeș. La scurt timp incediul a fost localizat și stins.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, este vorba despre un incendiu izbucnit la două buncăre de rumeguș ”aparținând unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a lemnului din Municipiul Sebeș”

Pe platforma fabricii de la Sebeș au fost prezente și autoritățile locale conduse de prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai.

”Azi noapte,în jurul orei 3, am fost informat de un incident care s-a petrecut pe platforma unei firme din Sebeș.Este vorba de un incendiu la silozurile de alimentare cu rumeguș aparținănd SC Kronospan Sebes.M-am deplasat la fața locului pentru a mă asigura ca nu este pusă in pericol viața și sănătatea nimănui.La momentul în care am ajuns ,focul era deja stins iar echipajele de la pompieri coordonate de șeful ISU Alba,domnul colonel Cornel Oprișa supravegheau zona.Totodată pe platformă au ajuns si comisari de la Garda de Mediu Alba.Îi felicit cu această ocazie pe colegii de la ISU pentru promptitudine si profesionalismul de care au dat încă o dată dovadă!”

Inspectoratul pentru Sutuații de Urgență Alba a demarat o anchetă pentru a stabilii cauzele care au dus la producerea acestuin incident.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top