Florin Roman – PSD se răzbună pe români doar pentru a-și plăti polițele politice

1

Majoritățile din consiliile locale conturate în jurul PSD-ALDE nu dau doi bani pe interesul cetățenilor români.

Supărați pe faptul că la alegerile locale parțiale din acest an liberalul Marcel Romanescu a fost ales pentru funcția de primar în Târgu Jiu, cei din PSD, ALDE și PSRO au ales să își lingă rănile plătindu-și polițele politice și răzbunându-se pe cei din Alba Iulia. Mai exact, Consiliul Local din Târgu Jiu a adoptat, la solicitarea ‘ciumei roșii’ din Alba, o hotărâre prin care interzice depozitarea deșeurilor din alte județe, fără avizul Consiliului Local, în depozitele aflate pe raza teritorială a municipiului.

Din păcate, în acest război politic local au căzut victime colaterale și locuitorii din Alba Iulia!

Cel mai probabil, în concepția PSD, este un lucru meritat având în vedere că și aici conducerea primăriei este asigurată tot de către un primar liberal, de altfel cel mai longeviv primar de municipiu — reședință de județ din România.

Obișnuiți fiind cu ascunderea gunoiului politic sub preș, cei din PSD se preocupă mai nou și de modul în care sunt exploatate și depozitate deșeurile menajere. Ceea ce nu ar fi rău, dacă totul ar fi bine argumentat și nu ar interfera cu prevederile unui contract comercial încheiat între două societăți private, în baza căruia la groapa ecologică din Târgu Jiu erau depozitate și deșeurile din Alba Iulia.

Votul majorității PSD din Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu este expresia cea mai clară a faptului că pentru pesediștii lui Dragnea niciodată cetățenii români nu vor conta cu adevărat, cu atât mai mult cu cât aceștia au îndrăznit să voteze în alegeri cu reprezentanții unor alte partide politice.

Constatăm, așadar, că cei din PSD una zic și alta fumează! În timp ce la Alba-Iulia se plâng de majorări de prețuri la apă și canal, iată că la Târgu Jiu ‘ciuma roșie’ își dă votul pentru a crește facturile pentru populație. Asistăm, astfel, la un mod total iresponsabil de a administra problemele unor comunități locale, prin impunerea unei viziuni comuniste de pedepsire a celor care nu corespund așteptărilor ‘mărețului’ partid.

Distribuie

Un comentariu

  1. Stimate Domnule Florin Roman,
    Vă rog să propuneţi Parlamentului României creşterea pragului electoral la minim la 8%. Este evident că am scăpa de multe discuţii (care nu se vor termina niciodată).
    Cu respect,
    Ştefan

Lasă un comentariu

Top