Anchetă la Spitalul din Sebeș. Un medic a refuzat să consulte o pacientă

0

Spitalul Municipal din Sebeş, judeţul Alba, a început o anchetă după ce un medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe ar fi refuzat să consulte o pacientă. Fiica pacientei a filmat momentul în care medicul îi întoarce spatele şi apoi a făcut public incidentul. Femeia a preferat să își păstreze anonimatul.

Fiica unei femei de peste 70 de ani a filmat medicul în timp ce îi cerea motivul pentru care refuză să o consulte pe mama ei, iar apoi a trimis filmarea primarului din Sebeş, Dorin Nistor, care a dispus să se facă cercetări.

În înregistrare, o femeie întreabă un medic de ce a refuzat să o consulte pe mama ei: ”Vă rog frumos să-mi daţi în scris, în momentul acesta, de ce aţi refuzat să o consultaţi pe mama”. Medicul îi răspunde: ”Eu am consultat-o pe maică-ta. Lasă-mă pe mine cu poveştile tale”, iar apoi îi închide uşa în faţă şi intră într-o altă încăpere.

Reprezentanţii Spitalului Municipal din Sebeş au declarat, joi, că au început o anchetă, iar aparţinătoarea a depus sesizare şi la spital.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top