Anchetă după dezvăluirile făcute de Opinia Transilvană. Conducerea IPJ Alba s-a sesizat în legătură cu tăierile abuzive din pădurile Ocolișului și comportamentul slugarnic al Șefului de Post, polițistul Miclea Costel

0

Inspectoratul de Poliție al Județului Alba s-a sesizat în legătură  cu dezvăluirile făcute de redacția Opinia Transilvană despre tăierile abuzive din Rezervația Naturală de pe Valea Pociovaliştei. De ademenea IPJ Alba face cercetări și în legătură cu comportamentul șefului de post din comuna Ocoliș, Miclea Costel.

http://opiniatransilvana.ro/jaful-din-rezervatia-naturala-a-apusenilor-cel-ce-trebuie-sa-vegheze-la-respectarea-legii-mesteca-in-tocana-gastii-de-mafioti-condusi-chiar-de-edilul-comunei-ocolis/ 

În ultima perioadă au fost sesizate mai multe tăieri abuzive din pădurile comunei Ocoliș. Organele de control au fost sesizate în nenumărate rânduri însă nimeni nu a luat nici o măsură în acest sens. Despre abuzurile de la Ocoliș au fost făcute plângeri penale și la Direcția Națională Anticorupție de către un grup de cetățeni.

Conducerea IPJ Alba a luat măsuri de verificare a acuzațiilor făcute la adresa polițistului Costel Miclea , șef de post în comuna Ocoliș.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top