Anchetă a Protecției Copilului Alba după ce o fetiță de doar câțiva ani a fost fotografiată fumând dintr-o țigare

1

Protecția Copilului din Alba s-a autosesizat într-un posibil caz de abuz asupra unui minor, după ce în presa locală au apărut fotografii, furnizate de un cititor, cu o fetiță de câțiva ani care, potrivit imaginilor, ar fuma dintr-o țigară, se pare la îndemnul a două femei.

 

”Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba s-a autosesizat în ceea ce privește acest fapt, considerând că ceea ce ilustrează imaginile reprezintă un abuz asupra unui copil minor. Specialiștii biroului ‘Telefonul copilului, violența în familie, prevenirea și combaterea exploatării prin muncă’ din structura DGASPC Alba au demarat procedurile legale, în conformitate cu atribuțiile ce le revin, pentru a putea interveni în soluționarea situației menționate mai sus, în vederea respectării drepturilor copilului”, a spus Sorin Chirilă director DGASPC Alba

Fotografiile au fost surprinse în urmă cu câteva zile, într-o parcare din Alba Iulia. Fetița a fost surprinsă în timp ce se afla pe caroseria unei mașini, cu număr de înmatriculare de Alba, în timp ce fuma. Lângă mașină se aflau două femei.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top