ACUZAȚII GRAVE : Câine mort în chinuri groaznice după ce a fost împușcat de Poliția Locală

6

 

Acuzații grave la adresa Poliției Locale din Alba Iulia după un incident petrecut sâmbătă pe strada București din municipiul reședință de județ. Proprietarul unui câine îi acuză pe polițiști de abuz făcut asupra animalului. Mai mult decât atât omul spune că au înscenat un episod de agresivitate tocmai pentru a căuta un motiv să îl tranchilizeze.
După ce a fost imobilizat animalul a fost dus la ecarisaj și lăsat în agonie două zile până a murit în chinuri groaznice.
După ce a fost anunțat de incidentul petrecut, proprietarul câinelui a dorit să recupereze animalul de la centrul de ecarisaj ce aparține Primăriei municipiului Alba Iulia însă nu a fost lăsat de îngrijitori. Acesta a văzut starea gravă în care se afla animalul și a încercat să facă toate demersurile pentru a-l recupera și salva. Ares a murit după două zile de chinuri împușcat în coloană cu o supradoză de tranchilizante, fără să primească îngrijire medicală.
Proprietarul câinelui, doctor de meserie, nu a fost lăsat să își ia animalul acasă nici măcar după moartea acestuia. Trist este că într-un adăpost al Primăriei se întâmplă astfel de evenimente chiar dacă acolo sunt angajați îngrijitori și personal medical calificat pentru intervenții de urgență.

 

 

Distribuie

6 comentarii

  1. Daca nu chema nimeni pe cei ce se ocupa de astfel de situatii,se numea nepasare si cruzime,. avand in vedere ca deja a muscat un caine de pe strada…Daca au raspuns apelului si l-au tranchilizat….ghinion….asta nu inseamna ca nu se puteau intampla multe,sau trebuia sa fie lasate sa se-ntample?Interesati-va la oamenii din zona,apoi comentati cum credeti.O poza cat o mie de cuvinte.

  2. Dar nu scrie nicaieri ce facea cainele pe strada. Si stapinul unde era? Inteleg ca a fost anuntat de incidentul petrecut dupa, dar in timpul incidentului stapinul unde era?

  3. Cei care se grabesc sa condamne politistii, ar trebui sa gandeasca putin mai mult si sa isi puna un minim de intrebari: unde era cainele cand a fost tranchilizat?? Au intrat cumva politistii in curtea proprietarului sa ii tranchilizeze cainele? Au intrat pe proprietatea lui privata sa ridice cainele tranchilizat? Sau era pe strada?! Fara lesa si fara botnita! Stiti ca legea obliga proprietarii de caini considerati periculosi, sa nu ii scoata din casa decat cu lesa si cu botnita? Cum ati simti daca v-ar fi muscat cainele propriu, aproape omorat, de un astfel de caine „nepericulos” ?! Repet: ganditi inainte de a va repezi superficial sa condamnati si sa emiteti judecati „de valoare”!

Lasă un comentariu

Top